accesskey_mod_content

Per no equivocar-te

T'expliquem algunes coses que has de saber sobre els Certificats Digitals.

A l'hora de sol·licitar el teu Certificat Digital:

Has de sol·licitar el teu certificat digital a través del mateix ordinador des del qual vas a realitzar les teves gestions online. A més, has d'utilitzar el mateix navegador durant tot el procés (Explorer 7 - 8 o Mozilla Firefox)

A més, és important que recordis que:

  • No pots formatar l'ordinador mentre el Certificat Digital estigui en vigor, tret que s'exporti el Certificat.
  • Al moment de sol·licitar el Certificat, has d'utilitzar des del mateix equip, amb el mateix usuari i el mateix navegador.
  • A més, és recomanable no realitzar actualitzacions en l'equip mentre duri aquest procés.

El més ràpid és:

Si sol·licites el Certificat Digital per a Persones Físiques en la Gerència d'Informàtica de la Seguretat Social (GISS) ho obtindràs immediatament. El GISS és un Servei Comú que proporciona serveis informàtics al conjunt d'organismes que configuren la Seguretat Social.

Sobre la renovació del Certificat Digital:

Recorda que pots sol·licitar la renovació del teu Certificat durant els dos mesos abans de la data de caducitat, així no hauràs de tornar a personar-te en l'oficina de registre.

Et recomanem:

Realitzar una còpia de seguretat del teu Certificat juntament amb la clau privada i guardar-la en un lloc segur/segur. No revelis a ningú la teva clau privada.

Contra-signatura o signatura en cascada en l'aplicació @signa:

Perquè t'apareguin totes les opcions en el Client Signa, veu a Eines > Opcions > General, seleccionar l'opció habilitar opcions de configuració avançades > apareixeran totes les opcions, entre elles Signatura Massiva. Amb aquesta opció podràs contra-signar o fer una signatura en cascada.

Veure les modificacions una vegada signat el document:

Per poder veure en PDF la informació de la teva signatura digital i el contingut que has signat, hauràs d'escollir el format PAdES quan ferms amb l'aplicació @signa.